Proiect

Pentru tine ce înseamnă să fii în al nouălea cer?

Sa fii în al nouălea cer este o aspirație cel mai adesea de neatins. Și totuși, ce înseamnă să fii în al 9-lea cer? Să fii alături de ai tăi? Să te simți în siguranță? Să vezi că eforturile tale nu au fost în zadar? Să deschizi ochii dimineața și să zâmbești când realizezi că te-ai trezit, iar visul nu s-a terminat?

Cloud 9 este un asemenea loc, pentru că aici nu am investit doar bani. Am investit pasiune, vise și emoții care se observă, discret, în fiecare detaliu, în design-ul unic, în căldura acestui spațiu căruia îi poți spune, de acum, acasă.

Nivelul de calitate premium al materialelor folosite, atenția deosebită la detalii și finisaje, luminozitatea extraordinară dată de spațiile vitrate mari, spațiul generos, compartimentarea inteligentă, garanția unei construcții sigure, toate acestea te vor face să fii mândru de casa ta.

Cloud 9 este soluția pentru oamenii în mișcare, care, pe lângă confortul și liniștea unei case bine gândite, își doresc și o poziție strategică, ce poate satisface cerințele unei vieți în continuă schimbare.

Calitate

Îți dorești o casă care să arate la fel de bine ca și în ziua în care te-ai mutat. La fel ca și noi. Calitatea construcției pornește de la prima cărămidă și este susținută de o listă întreagă de finisaje. Pasul următor, la fel de important, este atenția pe care o acordăm detaliilor de execuție. În Cloud9 vei găsi finisaje de top și materiale oferite de unii dintre cei mai buni producători.

Confort

Din prima clipă în care vei păși acasă, te vei simți răsfățat. Poate chiar invidiat, dar știm cu toții că o meriti din plin. Meriți să te bucuri de confortul maxim, susținut de finisajele premium și materialele de cea mai bună calitate, cele care-ți vor reduce considerabil costurile întreținerii.

Luminozitate

Pregătește-te să facii mii de poze cu răsărituri și apusuri spectaculoase!

Ferestrele până la podea îți dezvăluie o priveliște unică, iar peretele de sticlă care delimitează sufrageria deschide întreg spațiul apartamentului.

Spatiu

Ne-am gândit la apartamentul tău ca la un indicator de status. Poziția ta socială va fi recunoscută, odată ce îți vei dezvălui noua ta adresă, o adresă a succesului. În Cloud9 am construit apartamente premium care să corespundă celor mai exigente așteptări, în special prin optimizarea compartimentărilor și a spațiilor vitrate mari.

Siguranță și securitate

Ești acasă, așa că poți lăsa grijile deoparte. Siguranța ta și a familiei tale este importantă și prioritară pentru noi, de aceea Cloud9 este un complex cu circuit închis.

Ideea de complex cu circuit inchis si ușile de acces în apartament securizate îți vor da aceeași siguranță ca și când ai avea propriul tău serviciu de pază și protecție.

Arhitectură și design interior

Apartamentul tău este cartea ta de vizită. Acest aspect l-a avut în vedere și echipa noastră de specialiști, care a gândit și proiectat spațiile în raport cu așteptările tale și cele mai noi tendințe din domeniu.